Unghii cu gel versus unghii din acryl

 

Daca vrei sa vezi mai multe modele viziteaza galeria noastra foto.

Unghii cu gel versus unghii din acryl

Deseori clientele ne intreaba care este recomandarea noastra: unghii cu gel sau unghii din acryl? Recomandarea noastra este: unghiile care se potrivesc cel mai bine stilului tau de viata.

Ce inseamana asta?

Inainte de a alege ce tip de manichiura iti doresti trebuie sa iei in calcul toate avantajele pe care ti le ofera fiecare tip de manichiura in parte.

Manichiura simpla/clasica

Manichiura simpla este procedura prin care unghiile sunt curatate si aduse la o forma simetrica. Dupa aceea, de obicei este aplicat un lac protector sau o oja.

Acest tip de manichiura este recomandat persoanelor care isi fac manichiura ocazional sau care au unghii suficient de rezistente.

Recomandari: pentru a rezista cat mai mult se recomanda efectuarea a cat mai putine treburi casnice (mai ales spalatul vaselor), deoarece exista riscul ca unghiile sa se strice iar oja sa se matuiasca sau chiar sa sara. O astfel de manichiura poate sa dureze de la cateva zile pana  la maxim o saptamana.

Intretinere si curatare: Manichiura simpla poate fii intretinuta si curatata chiar si acasa, insa stim ca intodeauna este mai greu sa-ti faci unghiile de la mana  dreapta, nu-i asa?  

Manichiura cu gel

Manichiura cu gel a devenit una dintre cele mai populare manichiuri din ultimii ani. Acest lucru se datoreaza faptului ca obtii o manichiura uniforma, fina si rezistenta.

Unghiile cu gel sunt o alternativa in cazul in care cele naturale se exfoliaza, se rup, nu cresc suficient, ai obiceiul sa le rozi sau nu ai timp sa te ocupi de manichiura ta la 2-3 zile.

Gelul se aplica pe unghie cu o pensula speciala, in mai multe straturi, dupa fiecare strat fiind necesara expunerea unghiilor la o lampa UV pentru a se intari. Rezultatul final este unul foarte reusit, stratul fiind insa unul mai gros decat in cazul acrylului.

Recomandari:

Recomandam acest tip de manichiura pentru persoanele cu un stil de viata mai static deoarece gelul este mai elastic si se poate indoi.

Intretinere si curatare

Intretinerea este necesara odata la 2-3 saptamani  deoarece unghia creste si devine sesizabila diferenta dintre unghia naturala si cea cu gel. Atat intretinerea cat si curatarea se recomanda sa fie facute la salon.

Manichiura cu acryl

Acrylul este cunoscut si sub denumirea de "portelan". Se aplica cu o pensula speciala pe unghii si se intareste la aer in 4-5 minute.

Recomandari: recomandam manichiura cu acryl persoanelor care au un stil de viata mai  dynamic, deoarece acrylul este rigid, nu se indoaie si este foarte rezistent.

Spre deosebire de gel, la acryl, stratul care iti protejeaza unghia este mai subtire, prin urmare mai putin vizibil si efectul de "unghii false" nu mai este atat de evident, unghiile avand un aspect cat se poate de natural.

Intretinere si curatare

Intretinerea unghiilor cu acryl este necesara odata la 2-3 saptamani . Atat intretinerea cat si curatarea se recomanda sa fie facute la salon.

In ambele cazuri  gel/acryl cele mai importante 3 avantaje sunt:

  • putem alege lungimea unghiei,
  • putem alege orice culoare si model - limita fiind doar imaginatia noastra, 
  • avem o manichiura impecabila pentru o perioada considerabil mai mare.

Pretul pentru o manichiura simpla, cu gel sau cu acryl il gasiti aici.

Vrei sa vezi modele noi de unghii constant? Urmareste-ne pagina de facebook